Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Salzburg Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Salzburg Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Salzburg Airport

Salzburg Airport

Vertrek van en naar Salzburg Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Salzburg Airport in 't kort

Salzburg Airport is één van de grootste luchthavens van Oostenrijk. Het vliegveld heeft op dit moment twee terminals en ligt op ongeveer 3 kilometer ten zuidwesten van Salzburg zelf. Je staat dus binnen een 10 min in het centrum!

Parkeren en vervoer op Salzburg Airport

Parkeren op Salzburg Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Salzburg Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Salzburg Airport >>

Airlines en bestemmingen van Salzburg Airport

Grote airlines als Easyjet, Ryan Air, Transavia en British Airways vliegen naar en vanaf Salzburg Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Salzburg Airport een van de drukste luchthavens van Oostenrijk. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 60 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Salzburg Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Salzburg Airport >>

Voorzieningen op Salzburg Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Salzburg naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Salzburg Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Salzburg Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Salzburg Airport in Oostenrijk? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Salzburg Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be