Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Klagenfurt Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Klagenfurt Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Voorzieningen op Klagenfurt Airport

Voorzieningen op Klagenfurt Airport

Klagenfurt Airport is één van de luchthavens van Oostenrijk en beschikt over een aantal voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Klagenfurt Airport over de volgende voorzieningen beschikt:

  • Gratis WiFi
  • Bagagekluizen
  • Openbaar vervoer
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Klagenfurt Airport

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Klagenfurt Airport heeft een quick service restaurant. Sta je voor de douane? Na de douane? Maakt niet uit! Zowel voor als na kun je genieten van een welverdiende maaltijd.

Shoppen op Klagenfurt Airport

Heb je wat tijd te overbruggen? Geen probleem op Klagenfurt Airport! Het vliegveld heeft een Fashion & Jewellery Shop. Maar ook een Travel Value Shop, hier kun je dat ene geurtje extra voordelig op de kop tikken.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Klagenfurt Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Klagenfurt Airport in Oostenrijk? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Klagenfurt Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be