Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Voordelig naar

Klagenfurt Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Klagenfurt Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Klagenfurt Airport

Klagenfurt Airport

Vertrek van en naar Klagenfurt Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Klagenfurt Airport in 't kort

Klagenfurt Airport is één van de luchthavens van Oostenrijk. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 4 kilometer ten noorden van Klagenfurt zelf. Je staat dus binnen 10 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Klagenfurt Airport

Parkeren op Klagenfurt Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Klagenfurt Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Klagenfurt Airport >>

Airlines en bestemmingen van Klagenfurt Airport

Grote airlines als Austrian Airlines, Eurowings en Germanwings vliegen naar en vanaf Klagenfurt Airport. Klagenfurt Airport is de belangrijkste hub van Austrian Airlines. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Klagenfurt Airport een kleinere luchthaven.
Alles over de airlines en bestemmingen van Klagenfurt Airport >>

Voorzieningen op Klagenfurt Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Klagenfurt naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Klagenfurt Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Klagenfurt Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Klagenfurt Airport in Oostenrijk? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Klagenfurt Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be