Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Murtala Muhammed Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Murtala Muhammed Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Murtala Muhammed Airport

Murtala Muhammed Airport

Vertrek van en naar Murtala Muhammed Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Murtala Muhammed Airport in 't kort

Murtala Muhammed Airport, ook wel Lagos Airport genoemd, is de grootste luchthavens van Nigeria. Het vliegveld heeft op dit moment twee terminals en ligt op ongeveer 22 kilometer ten zuidwesten van Murtala Muhammed zelf. Je staat dus binnen een drie kwartier in het centrum van Lagos!

Parkeren en vervoer op Murtala Muhammed Airport

Parkeren op Murtala Muhammed Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Murtala Muhammed Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Murtala Muhammed Airport >>

Airlines en bestemmingen van Murtala Muhammed Airport

Grote airlines als KLM, British Airways, Iberia en Royal Air Maroc vliegen naar en vanaf Murtala Muhammed Airport. Murtala Muhammed Airport is de grootste luchthaven van Nigeria en een goed startpunt voor een reis naar Afrika. Vanaf de luchthaven kun je naar meer dan 30 bestemmingen wereldwijd vliegen. Vanuit Nederland vlieg je waarschijnlijk vanaf Amsterdam, rechtstreeks of met een overstap in Londen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Murtala Muhammed Airport >>

Voorzieningen op Murtala Muhammed Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Murtala Muhammed naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Murtala Muhammed Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Murtala Muhammed Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Murtala Muhammed Airport in Nigeria? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Murtala Muhammed Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be