Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢 SUPER SALE: profiteer van korting tot €75! 🤑

Voordelig naar

Marrakech Menara Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Marrakech Menara Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Voorzieningen op Marrakech Menara Airport

Voorzieningen op Marrakech Menara Airport

Marrakech Menara Airport is één van de grootste luchthavens van Marokko en beschikt niet voor niets over vele voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Marrakech Menara Airport over de volgende voorzieningen beschikt:

  • Gratis WiFi
  • Bagagekluizen
  • Airport lounges
  • Openbaar vervoer
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Marrakech Menara Airport

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Marrakech Menara Airport heeft een aantal quick service restaurants en take away restaurants. Sta je voor de douane? Na de douane? Maakt niet uit! Zowel voor als na kun je genieten van een welverdiende maaltijd.

Shoppen op Marrakech Menara Airport

Heb je wat tijd te overbruggen? Geen probleem op Marrakech Menara Airport! Het vliegveld heeft een aantal tax-free shops waar je vaak leuke items op de kop kunt tikken. Ook zijn er een aantal souvenirs shop en een kledingwinkel waar ze het merk Lacoste verkopen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Marrakech Menara Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Marrakech Menara Airport in Marokko? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Marrakech Menara Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be