Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Lilongwe International Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Lilongwe International Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Lilongwe International Airport

Lilongwe International Airport

Vertrek van en naar Lilongwe International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Lilongwe International Airport in 't kort

Lilongwe International Airport is een luchthaven in Malawi en wordt ook wel Kamuzu International Airport genoemd. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 26 kilometer ten zuiden van Lilongwe zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Lilongwe International Airport

Parkeren op Lilongwe International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast is het mogelijk om met de taxi vanaf Lilongwe International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Lilongwe International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Lilongwe International Airport

Airlines als Fastjet, Malawian Airlines en South African Airways vliegen naar en vanaf Lilongwe International Airport. Lilongwe International Airport is de belangrijkste hub van Malawian Airlines. Je vliegt vanaf de luchthaven naar 20 bestemmingen binnen Afrika.
Alles over de airlines en bestemmingen van Lilongwe International Airport >>

Voorzieningen op Lilongwe International Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks via Lilongwe naar bestemmingen binnen Afrika. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Lilongwe International Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Lilongwe International Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Lilongwe International Airport in Malawi? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Lilongwe International Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be