Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Luxemburg Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Luxemburg Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Luxemburg Airport

Luxemburg Airport

Vertrek van en naar Luxemburg Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Luxemburg Airport in 't kort

Luxemburg Airport is de grootste luchthaven in Luxemburg. Het vliegveld heeft op dit moment 1 terminal en ligt op ongeveer 7 kilometer ten oosten van Luxemburg zelf. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Luxemburg Airport

Parkeren op Luxemburg Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Luxemburg Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Luxemburg Airport >>

Airlines en bestemmingen van Luxemburg Airport

Airlines als KLM, Hahn Air en Luxair vliegen naar en vanaf Luxemburg Airport. Luxemburg Airport is de belangrijkste hub van Luxair. Vanaf de luchthaven vlieg je gemakkelijk naar meer dan 80 Europese bestemmingen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Luxemburg Airport >>

Voorzieningen op Luxemburg Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Luxemburg naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Luxemburg Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Luxemburg Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Luxemburg Airport in Luxemburg? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Luxemburg Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be