Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Van en naar Luxemburg Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres Luxemburg Airport

Het adres van Luxemburg Airport is:

4, rue de Trèves, B.P. 635
L-2016 Luxembourg
Luxemburg

Met de auto vanaf of naar Luxemburg Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Luxemburg Airport? Vanaf de luchthaven van Luxemburg is het ongeveer 15 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Luxemburg Airport is zo'n 7 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Luxemburg Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Luxemburg Airport met de bus is zo'n 30 minuten. Bus 16 rijdt vanaf Luxemburg Airport om de 10 minuten tussen het vliegveld en de stad. In het weekend rijdt de bus om de 20 minuten. Deze stopt op de volgende stations: Central station, City Center en Kirchberg.

Met de taxi vanaf of naar Luxemburg Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Luxemburg Airport? Vanaf de luchthaven van Luxemburg ben je met de taxi ongeveer 15 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Luxemburg Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Luxemburg Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Luxemburg Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Short Term C Parking

Short Term C Parking is een niet-overdekt parkeerterrein en bevindt zich recht tegenover de terminal. Het parkeerterrein is vooral bedoeld voor mensen die passagiers brengen en ophalen. Wil je toch voor langere tijd gebruikmaken van dit parkeerterrein, dan is dat wel mogelijk. Echter zijn de tarieven hiervoor meer dan 5 keer zo erg hoog dan de overige parkeerterreinen.

Indoor A/B: Long-term premium parking

Wil je een hoop tijd besparen met parkeren? Bij Indoor A/B Parking kun je de auto neerzetten in één van de 2 grote overdekte parkeergarages welke op slechts 3 minuten lopen van de terminal liggen.

Open Air E/F/G: Long-term standard parking

Dit niet-overdekte parkeerterrein ligt op slechts 5 tot 10 minuten lopen van de terminal en is ideaal als je voordelig wilt parkeren, zonder afhankelijk te zijn van een shuttle bus.

Economy M: Long-term low cost parking

Het goedkoopst parkeer je bij Economy M. Dit parkeerterrein ligt niet op loopafstand van de terminal en daarom dien je gebruik te maken van de goede shuttlebus service van het vliegveld. De shuttle bus rijdt van 4 uur 's ochtends tot middernacht om de 20 minuten tussen de terminal en het parkeerterrein.

Kort parkeren

Moet je iemand ophalen? Parkeer je auto dan bij ‘Short Term Parking’. De eerste 15 minuten betaal je niets. Bovendien heb je vanaf deze parkeerplek gemakkelijk toegang tot de aankomst- en vertrekhallen.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be