Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Riga Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Riga Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Riga Airport

Riga Airport

Vertrek van en naar Riga Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Riga Airport in 't kort

Riga Airport is de grootste luchthaven van de Baltische staten en wordt gerund door het Letse Ministerie van Verkeer. Het vliegveld heeft op dit moment drie terminals en ligt op ongeveer 10 kilometer ten zuidwesten van Riga zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Riga Airport

Parkeren op Riga Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Riga Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Riga Airport >>

Airlines en bestemmingen van Riga Airport

Grote airlines als Aeroflot, Finnair, Lufthansa en Rayanair vliegen naar en vanaf Riga Airport. Riga Airport is de belangrijkste hub van airBaltic, SmartLynx Airlines en Wizz Air. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Riga Airport de drukste luchthaven van Letland. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 75 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Riga Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Riga Airport >>

Voorzieningen op Riga Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Riga naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Riga Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Riga Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Riga Airport in Letland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Riga Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be