Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Almaty Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Almaty Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Almaty Airport

Adres En Parkeren

Adres Almaty Airport

Het adres van Almaty Airport is:

ул. Беимбета Майлина 2
Алматы 050039
Kazachstan

Met de auto vanaf of naar Almaty Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Almaty Airport? Vanaf de luchthaven van Almaty is het ongeveer 40 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Almaty Airport is zo'n 25 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Almaty Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Almaty Airport met de bus is zo'n 40 minuten. Vanaf Almaty Airport rijden er verschillende bussen naar het centrum van Almaty. Het busstation Almaty-2 ligt in het centrum van de stad en het busstation Almaty-1 ligt buiten de stad.

Met de taxi vanaf of naar Almaty Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Almaty Airport? Vanaf de luchthaven van Almaty ben je met de taxi ongeveer 40 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Almaty Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Almaty Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Almaty Airport is eenvoudig. Je kunt kiezen voor overdekte of onoverdekte parkeerplaatsen. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per dag.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Almaty Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Almaty Airport in Kazachstan? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Almaty Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be