Vlieg voordelig van en naar Almaty Airport

Vertrek van en naar Almaty Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Almaty Airport in 't kort

Almaty Airport is de grootste luchthaven van Kazachstan en verzorgt de helft van het passagiersvervoer en het vrachtvervoer van en naar het land. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 25 kilometer ten noordoosten van Almaty zelf. Je staat dus binnen 40 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Almaty Airport

Parkeren op Almaty Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Almaty Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Almaty Airport >>

Airlines en bestemmingen van Almaty Airport

Grote airlines als KLM, Lufthansa, Turkish Airlines en China Southern Airlines vliegen naar en vanaf Almaty Airport. Almaty Airport is de belangrijkste hub van Air Astana, SCAT en Bek Air. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Almaty Airport de drukste luchthaven van Kazachstan. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 70 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Almaty Airport >>

Voorzieningen op Almaty Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Almaty naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Almaty Airport >>

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice