Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Verona Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Verona Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Voorzieningen op Verona Airport

Voorzieningen op Verona Airport

Verona Airport is één van de grotere luchthavens van Italië en beschikt niet voor niets over vele voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Verona Airport over de volgende voorzieningen beschikt:

  • Gratis WiFi
  • Bagagekluizen
  • Airport lounges
  • Openbaar vervoer
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Verona Airport

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Verona Airport heeft een aantal quick service restaurants, take away restaurants, koffiebars en zelfs een pizzeria! Sta je voor de douane? Na de douane? Maakt niet uit! Zowel voor als na kun je genieten van een welverdiende maaltijd.

Shoppen op Verona Airport

Heb je wat tijd te overbruggen? Geen probleem op Verona Airport! Het vliegveld kent Italiaanse bekende winkelketens als Aeronautica Militare, Marina Militare, Altokarato Luxury-Store en Camicissima. Maar ook parfumeries, zodat je dat ene geurtje extra voordelig op de kop tikt.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Verona Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Verona Airport in Italië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Verona Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be