Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Verona Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Verona Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Verona Airport

Verona Airport

Vertrek van en naar Verona Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Verona Airport in 't kort

Verona Airport is een redelijk grote luchthaven en is gelegen in het noorden van Italië. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 5 kilometer ten zuidwesten van Verona zelf. Je staat dus binnen 20 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Verona Airport

Parkeren op Verona Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Verona Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Verona Airport >>

Airlines en bestemmingen van Verona Airport

Bekende airlines als Transavia, Lufthansa, ITA Airways en Ryanar vliegen naar en vanaf Verona Airport. Verona Airport is de belangrijkste hub van ITA Airways en Transavia. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Verona Airport een van de grotere luchthavens van Italië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar verschillende bestemmingen in Europa kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Verona Airport >>

Voorzieningen op Verona Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Verona Airport naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Verona Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Verona Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Verona Airport in Italië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Verona Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be