Adres, vervoer en parkeren op Palese Airport

Adres Palese Airport

Het adres van Palese Airport is:

Viale Enzo Ferrari
70128 Bari
Italië

Met de auto vanaf of naar Palese Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Palese Airport? Vanaf de luchthaven van Palese is het ongeveer 25 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Palese Airport is zo'n 14 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Palese Airport

Trein
Gemakkelijk en snel reizen vanaf of naar Palese Airport? Dan neem je de trein. Je bent hiermee binnen een kwartier in de stad of op het vliegveld.

Bus
De reistijd vanaf of naar Palese Airport met de bus is zo'n 30 minuten. Vanaf Palese Airport rijdt de shuttle bus van Tempesta Autoservizi een keer per uur naar het centrum van Bari.

Met de taxi vanaf of naar Palese Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Palese Airport? Vanaf de luchthaven van Palese ben je met de taxi ongeveer 25 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Palese Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Palese Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Palese Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Short Stay Parking (P1)

Wil je zo dicht mogelijk bij de terminal parkeren? Parkeer je auto dan op parkeerterrein P1. Echter is het wanneer je voor langere tijd je auto parkeert erg prijzig vergeleken de andere parkeerterreinen, omdat dit terrein vooral bedoeld is om passagiers in-en uit te laten stappen.

Medium Term Parking (P2)

Wil je niet te veel tijd en geld kwijt zijn aan het parkeren van je auto? Parkeer je auto dan op één van de P2 terreinen.

Long Stay Parking (P3)

Wil je zo min mogelijk geld kwijt zijn aan het parkeren van je auto? Parkeer je auto dan op parkeerterrein P3.

Kort parkeren

Moet je iemand ophalen? Parkeer je auto dan bij ‘Short Stay Parking’. Vanaf deze parkeerplek heb je gemakkelijk toegang tot de aankomst- en vertrekhallen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice