Vlieg voordelig van en naar Palese Airport

Vertrek van en naar Palese Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Palese Airport in 't kort

Palese Airport, ook wel Bari Airport genoemd, is een grote luchthaven in Italië. Het vliegveld heeft op dit moment twee terminals en ligt op ongeveer 14 kilometer ten noorden van Bari. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Palese Airport

Parkeren op Palese Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Palese Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Palese Airport >>

Airlines en bestemmingen van Palese Airport

Grote airlines als Transavia, Ryanair, Germanwings en ITA Airways vliegen naar en vanaf Palese Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Palese Airport een drukke luchthaven in Italië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 40 bestemmingen in Europa kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Palese Airport >>

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice