Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Conakry International Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Conakry International Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Conakry International Airport

Conakry International Airport

Vertrek van en naar Conakry International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Conakry International Airport in 't kort

Conakry International Airport, ook wel bekend als Gbessia International Airport, is de enige luchthaven van Conakry, de hoofdstad van het West Afrikaanse Guinee. Het vliegveld heeft op dit moment twee terminals voor binnenlandse en internationale vluchten en ligt op ongeveer 11 kilometer ten zuidwesten van Conakry zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Conakry International Airport

Parkeren op Conakry International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Conakry International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Conakry International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Conakry International Airport

Airlines als Air France, Brussels Airlines en Royal Air Maroc vliegen naar en vanaf Conakry International Airport. Je vliegt vanaf de luchthaven naar acht bestemmingen in Afrika en Europa.
Alles over de airlines en bestemmingen van Conakry International Airport >>

Voorzieningen op Conakry International Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks via Conakry naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Conakry International Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Conakry International Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Conakry International Airport in Guinee? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Conakry International Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be