Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Leeds Bradford Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Leeds Bradford Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Leeds Bradford Airport

Leeds Bradford Airport

Vertrek van en naar Leeds Bradford Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Leeds Bradford Airport in 't kort

Leeds Bradford Airport is een middelgrote luchthaven in Engeland. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 15 kilometer ten noordwesten van de stad Leeds en 13 kilometer ten noordoosten van de stad Bradford.

Parkeren en vervoer op Leeds Bradford Airport

Parkeren op Leeds Bradford Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Leeds Bradford Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Leeds Bradford Airport >>

Airlines en bestemmingen van Leeds Bradford Airport

Grote airlines als KLM en Jet2 vliegen naar en vanaf Leeds Bradford Airport. Leeds Bradford Airport is de belangrijkste hub van Jet2. Vanaf de luchthaven kun je naar meer dan 40 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Leeds Bradford Airport >>

Voorzieningen op Leeds Bradford Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Leeds Bradford naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Leeds Bradford Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Leeds Bradford Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Leeds Bradford Airport in Engeland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Leeds Bradford Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be