Vlieg voordelig via Weeze Airport

Airport Weeze

Tussen het Nederlandse Venlo en het Duitse Kleve vinden we Weeze. In dit stadje ligt een van Europa’s nieuwste luchthavens: Airport Weeze. Het complex werd in 2003 geopend en werd al snel een van de populairste luchthavens van de streek. Met meer dan 2,5 miljoen reizigers per jaar is Weeze de derde grootste luchthaven van Noordrijn-Westfalen.

Adres luchthaven Weeze

Flughafen-Ring 60, D - 47652 Weeze

Vluchten vanuit Weeze

Vanuit luchthaven Weeze vertrekken heel wat Ryanair vluchten, maar ook Transavia is hier te vinden. Als je opzoek bent naar voordelige vluchten, is deze luchthaven dus erg geschikt. In totaal zijn er verbindingen naar 41 bestemmingen binnen en buiten Europa. Het aanbod van Airport Weeze is dus verrassend uitgebreid.

Met de auto naar Weeze Airport

De bereikbaarheid van Weeze Airport is erg goed. Omdat de luchthaven niet ver van de autosnelweg ligt, is ze vlot bereikbaar vanuit België. Een ritje Antwerpen – Weeze duurt ongeveer 2u. Als je in Hasselt vertrekt, wordt je reistijd nog eens 20 minuten korter.

Met de bus naar Weeze Airport

Geen zin om de hele weg te rijden? Er vertrekken regelmatig bussen naar Airport Weeze vanuit Eindhoven, Venlo en diverse andere steden. We raden aan om eerst de website van Airport Weeze te bekijken, omdat je voor sommige busritten op voorhand moet reserveren.

Met de trein naar Weeze Airport

Tenslotte kan je de trein nemen. Er zijn goede verbindingen met heel wat Belgische treinstations. De luchthaven ligt op zo’n 5 minuten van het station van Weeze. Wanneer je hier aankomt kan je een gratis shuttledienst naar de terminal nemen.

Weeze Airport parking

Met meer dan 7000 parkeerplaatsen vlakbij de terminal is Airport Weeze erg autovriendelijk. Er zijn 2 parkings voorzien, waarbij de plaatsen vlakbij de ingang iets duurder zijn. Parkeertijden variëren van enkele uren tot meerdere dagen/weken. Houd er wel rekening mee dat de parkings onbewaakt zijn.

Ga je iemand afzetten aan Airport Weeze? Gebruik dan de Kiss & Fly. Hier kan je 5 minuten gratis parkeren voor de ingang van de terminal.

Faciliteiten op de luchthaven

Om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken, biedt Airport Weeze verschillende faciliteiten aan. Er zijn bijvoorbeeld allerlei winkels (in totaal 450m²) met schoonheidsproducten, speelgoed, sterke dranken, magazines en meer. Thuis iets vergeten? Het is gegarandeerd in een van deze shops verkrijgbaar.

Honger? Bezoek dan een van de vele restaurants. Ga een hapje eten in het Italiaans getinte ‘Tramezzini’ of proef van de heerlijke gerechten en het mooie uitzicht in het Panorama-restaurant. Ook de Grolsch Lounge en Charly Bar zijn aanraders.

Vluchten vanuit Airport Weeze

Wil je snel een overzicht van alle vluchten vanuit Weeze Airport? Maak dan gebruik van onze zoekmachine. Vul al je reisgegevens in, klik op de zoekknop en vergelijk de resultaten. Zo makkelijk is het!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice