Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Hefei Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Hefei Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Hefei Airport

Adres En Parkeren

Adres Hefei Airport

Het adres van Hefei Airport is:

Feixi
Hefei, Anhui
China

Met de auto vanaf of naar Hefei Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Hefei Airport? Vanaf de luchthaven van Hefei is het ongeveer 45 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Hefei Airport is zo'n 35 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Hefei Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Hefei Airport met de bus is zo'n 50 minuten. Vanaf Hefei Airport rijden er vier bussen naar het centrale busstation van Hefei. De prijs van een enkeltje is ongeveer 25 CNY, ongeveer € 3,50.

Met de taxi vanaf of naar Hefei Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Hefei Airport? Vanaf de luchthaven van Hefei ben je met de taxi ongeveer 45 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren. Een taxi kost ongeveer 100 CNY, ongeveer € 13,50. Zwarte taxi’s zijn iets duurder dan groene, blauwe en oranje gekleurde, omdat ze ruimer en luxer zijn.

Parkeren op Hefei Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Hefei Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Hefei Airport is eenvoudig en kan direct voor de terminal.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Hefei Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Hefei Airport in China? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Hefei Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be