Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Hefei Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Hefei Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Hefei Airport

Hefei Airport

Vertrek van en naar Hefei Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Hefei Airport in 't kort

Hefei Airport is één van de grootste luchthavens van China en ligt bij de stad Hefei, de hoofdstad van de provincie Anhui. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 35 kilometer van Hefei zelf. Je staat dus binnen 50 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Hefei Airport

Parkeren op Hefei Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Hefei Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Hefei Airport >>

Airlines en bestemmingen van Hefei Airport

Grote airlines als KLM, China Eastern Airlines, China Southern en China Airlines vliegen naar en vanaf Hefei Airport. Hefei Airport vervoert elk jaar ongeveer 11 miljoen passagiers. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 30 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Hefei Airport een belangrijke tussenstop voor vluchten naar en binnen China.
Alles over de airlines en bestemmingen van Hefei Airport >>

Voorzieningen op Hefei Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Hefei naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Hefei Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Hefei Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Hefei Airport in China? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Hefei Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be