Vlieg voordelig van en naar Bahrain International Airport

Vertrek van en naar Bahrain International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Bahrain International Airport in 't kort

Bahrain International Airport is de luchthaven van Bahrein en ligt in Muharraq. Het vliegveld heeft op dit moment twee terminals en ligt op ongeveer 7 kilometer ten noordoosten van de hoofdstad Manama zelf. Je staat dus binnen een half uur in de hoofdstad!

Parkeren en vervoer op Bahrain International Airport

Parkeren op Bahrain International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Bahrain International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Bahrain International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Bahrain International Airport

Grote airlines als Air Arabaia, Emirates, Etihad Airways en Lufthansa naar en vanaf Bahrain International Airport. Bahrain International Airport is de belangrijkste hub van Gulf Air. Bahrain International Airport heeft grote plannen om het vliegveld uit te breiden om maar liefst 27 miljoen passagiers te vervoeren. Vanaf Bahrain International Airport kan je naar meer dan 60 bestemmingen vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Bahrain International Airport >>

Voorzieningen op Bahrain International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Bahrain International naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Bahrain International Airport >>

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice