Adres, vervoer en parkeren op Bahrain International Airport

Adres Bahrain International Airport

Het adres van Bahrain International Airport is:

Departure Gate No. 16
Manama
Bahrein

Met de auto vanaf of naar Bahrain International Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Bahrain International Airport? Vanaf de luchthaven van Bahrain International is het ongeveer 20 minuten rijden naar de hoofdstad Manama. De afstand tussen het centrum en Bahrain International Airport is zo'n 7 kilometer.

Met de taxi vanaf of naar Bahrain International Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Bahrain International Airport? Vanaf de luchthaven van Bahrain International airport ben je met de taxi ongeveer 30 minuten onderweg naar de hoofdstad. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Bahrain International Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Bahrain International Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Bahrain International Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Premium Car Park

Deze parkeerplaats is dichtbij de terminal. Je kunt hier parkeren wanneer je voor een korte tijd weg bent.

Short & Long Term Car Park

Wil je voor een langere tijd weg, dan is dit de beste optie om te parkeren. Met een shuttlebus word je naar het vliegveld gebracht en terug.

Kort parkeren

Moet je iemand ophalen? Parkeer je auto dan bij ‘kort parkeren’. De eerste 15 minuten betaal je niets. Je hebt vanaf deze parkeerplek gemakkelijk toegang tot de aankomst- en vertrekhallen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice