Voorzieningen op Hong Kong International Airport

Voorzieningen op Hong Kong International Airport

Hong Kong International Airport is één van de grootste luchthavens ter wereld en beschikt niet voor niets over vele voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Hong Kong International Airport over de volgende voorzieningen beschikt:

  • Gratis WiFi
  • Bagagekluizen
  • Airport lounges
  • Openbaar vervoer
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Hong Kong International Airport

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Hong Kong International Airport heeft veel quick service restaurants, take away restaurants en zelfs luxe restaurants. Sta je voor de douane? Na de douane? Maakt niet uit! Zowel voor als na kun je genieten van een welverdiende maaltijd.

Shoppen op Hong Kong International Airport

Heb je wat tijd te overbruggen? Geen probleem op Hong Kong International Airport! Het vliegveld kent vele internationaal bekende winkelketens als Lacoste en Levi’s. Daarnaast zijn er vele shops waar je tijdschriften, electronica, sieraden en speelgoed kunt kopen. Maar ook parfumeries, zodat je dat ene geurtje extra voordelig op de kop tikt.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice