Vlieg voordelig van en naar Hong Kong International Airport

Vertrek van en naar Hong Kong International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Hong Kong International Airport in 't kort

Hong Kong International Airport is dé luchthaven van Hong Kong. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 40 kilometer ten zuidwesten van Hong Kong zelf. Je staat dus binnen een uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Hong Kong International Airport

Parkeren op Hong Kong International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Hong Kong International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Hong Kong International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Hong Kong International Airport

Grote airlines als Singapore Airlines, Cathay Pacific, Air China en China Eastern Airlines vliegen naar en vanaf Hong Kong International Airport. Hong Kong International Airport is de belangrijkste hub van Hong Kong International Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Hong Kong International Airport één van de drukste luchthaven van de wereld. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 190 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Hong Kong International Airport >>

Voorzieningen op Hong Kong International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Hong Kong naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Hong Kong International Airport >>

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice