Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Cairns Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Cairns Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Cairns Airport

Cairns Airport

Vertrek van en naar Cairns Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Cairns Airport in 't kort

Cairns Airport is een luchthaven in Queensland, Australië. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 6 kilometer ten zuiden van Cairns zelf. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Cairns Airport

Parkeren op Cairns Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Cairns Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Cairns Airport >>

Airlines en bestemmingen van Cairns Airport

Grote airlines als Air New Zealand, Cathay Pacific, Qantas, China Eastern en China Southern vliegen naar en vanaf Cairns Airport. Cairns Airport is de belangrijkste hub van Jetstar en Skytrans Airlines. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Cairns Airport een drukke luchthaven. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 150 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Cairns Airport >>

Voorzieningen op Cairns Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Cairns naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Cairns Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Cairns Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Cairns Airport in Australië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Cairns Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be