Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Last minute

Vlieg naar Venetië

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Venetië

Last minute Venetië

Op zoek naar een last minute Venetië vlucht voor een romantisch weekendje weg? CheapTickets.be is jouw redder in nood! Met behulp van onze vergelijkingstool zie je meteen welke maatschappij de goedkoopste last minute vliegtickets naar Venetië heeft. Reserveer direct online en geniet van een welverdiende vakantie.

Vind je vliegtickets naar Venetië

Vlieg vanaf Brussel

Vlieg vanaf Eindhoven

Vlieg vanaf Rotterdam

Ontdek Venetië

Venetië is niet te vergelijken met een andere stad. De vele kanalen, gondels, prachtige gebouwen en straatartiesten met Venetiaanse maskers zorgen voor een unieke sfeer. Dé hotspot van de stad is ongetwijfeld het San Marco Plein. Hier staan de imposante San Marco Basiliek en de bijhorende Campanile (klokkentoren). Verder is de Gallerie dell’Accademia een bezoekje waard. Nog een aanrader is Murano, een reeks eilanden 1,5 km ten noorden van Venetië. Murano staat bekend voor haar glaskunst en felgekleurde huisjes.

Een last minute naar Venetië

Heb je de knoop doorgehakt en beslist om naar Venetië te gaan? Dan hebben we goed nieuws. Onze last minute vluchten naar Venetië zijn nu online reserveerbaar tegen uitzonderlijk lage prijzen. Zelfs late beslissers vliegen super voordelig dankzij CheapTickets.be.

Van vluchten tot hotels

CheapTickets.be heeft speciaal voor jou de beste hotels geselecteerd. Boek ze samen met onze last minute Venetië vliegtickets in onze online reiswinkel. Zou je graag een reisverzekering afsluiten? Ook daar hebben wij aan gedacht. Alles voor jouw last minute citytrip naar Venetië – van vluchten tot hotels – is op onze website te vinden.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Last minute vliegtickets naar Venetië

Goedkope vliegtickets naar Venetië vinden is helemaal niet moeilijk. Je hoeft alleen maar een vertrekdatum te kiezen en we tonen je vliegensvlug de voordeligste vluchten. CheapTickets verzamelt de vluchtinfo van alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low-cost airlines) zodat je eenvoudig kan vergelijken. Bovendien kan je via de site meteen een plaatsje reserveren. Een vlucht naar Venetië boeken was dus nooit zo gemakkelijk!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be