Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Last minute

Vlieg naar Praag

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Praag

Last minute Praag

Ga je graag naar Praag? Dan hebben we goed nieuws. In ons aanbod zitten een heleboel last minute vluchten naar Praag. Zo vlieg je super voordelig naar deze prachtige stad, zelfs op het laatste moment. Beslis snel en profiteer van onze interessante deals!

Vind je vliegtickets naar Praag

Vlieg vanaf Brussel

Vlieg vanaf Eindhoven

Vlieg vanaf Charleroi

Ontdek Praag!

Praag is een van de mooiste Europese steden. De skyline wordt getypeerd door gouden torentjes en het Pražský Hrad, een kasteelcomplex dat bijna 70.000 m² groot is. In de stad is tevens de oudste astronomische klok te vinden. Je vindt ze aan de zuidkant van het stadhuis in het oude centrum. Genoeg gehad van de klassieke architectuur? Bezoek dan het ‘Dansende Huis’. Vlak na de voltooiing kreeg dit unieke ontwerp heel wat controverse over zich heen, maar ondertussen is het een belangrijke toeristische trekpleister geworden.

De beste prijzen

Zelfs op het allerlaatste moment kan je bij CheapTickets.be terecht. Onze webshop is altijd open, waardoor je zelfs in het midden van de nacht een last minute vlucht naar Praag kan reserveren. Wanneer je ook boekt - enkele maanden op voorhand of op het laatste moment - bij ons geniet je steeds van de beste prijzen.

Boek meer dan je vliegticket

Goedkope last minute vliegtickets naar Praag, hotelkamers, reis- en annuleringsverzekeringen, huurauto’s … alles wat je zoekt is op CheapTickets.be te vinden. Je boekt eenvoudig online bij een erkende Belgische reisorganisatie. Het is makkelijker dan je denkt!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Last minute vliegtickets naar Praag

Goedkope vliegtickets naar Praag vinden is helemaal niet moeilijk. Je hoeft alleen maar een vertrekdatum te kiezen en we tonen je vliegensvlug de voordeligste vluchten. CheapTickets verzamelt de vluchtinfo van alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low-cost airlines) zodat je eenvoudig kan vergelijken. Bovendien kan je via de site meteen een plaatsje reserveren. Een vlucht naar Praag boeken was dus nooit zo gemakkelijk!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be