Je ticket naar een zakenreis met tijd voor een duik!

Je gaat op zakenreis, maar niet zomaar een zakenreis! Eentje met tijd voor een duik! Want wie zegt dat Business & Pleasure niet samen gaan heeft het mis. Na een lange meeting even heerlijk bijkomen aan het zwembad, wat een goeie deal! Met een beetje geluk ook nog op de kosten van de baas...

Of je nu op zakenreis gaat naar Dubai of Miami, CheapTickets.be heeft met alle bestemmingen een deal die het beste aansluit op jouw wensen.

Welk hotel? Welk vervoer? Een verzekering? First stop: CheapTickets.be!

Het is fijn als je het één en ander hebt voorbereid zodat jou zakenreis zo soepel mogelijk verloopt. Dus als de bestemming is gekozen kun je beginnen aan de voorbereiding! Soms komt hier meer bij kijken dan alleen je koffers inpakken. Denk bijvoorbeeld aan inentingen. We raden je aan om op onze voorbereidingspagina een kijkje te nemen, hier vind je meer informatie over een goede reisvoorbereiding met handige links voor het aanvragen van een visum en vaccinaties. Daarnaast is het ook wel fijn als er vervoer klaar staat op je bestemming en dat je een hotel hebt om gelijk even te kunnen ontspannen van de lange vlucht.

Meer tickets naar

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice