First stop: CheapTickets.be!

Achter elke vliegticket zit een verhaal, een weekendje met z'n tweeën even bijkomen of eindelijk een begin maken aan jouw wereldreis. Ieder verhaal is uniek. Of je nu een ticket nodig hebt voor het vrijgezellenfeest van je beste vriend of op zoek gaat naar de roots van je vader, je ticket vindt je op CheapTickets.be!

Welk Hotel? Welk vervoer? Een verzekering? First stop CheapTickets.be!

Het is fijn als je wel het één en ander hebt voorbereid zodat je wereldreis zo soepel mogelijk verloopt. Dus als de bestemming is gekozen kun je beginnen aan de voorbereiding! Hier komt soms meer bij kijken dan alleen je koffers pakken. Denk bijvoorbeeld aan inentingen en een visum. We raden je daarom aan om op onze voorbereidingspagina een kijkje te nemen, hier vind je meer informatie over een goede reisvoorbereiding met handige links voor het aanvragen van je visum en vaccinaties. Daarnaast is het ook wel fijn als er vervoer klaar staat op je bestemming en dat je een hotel hebt om gelijk even te kunnen ontspannen van de lange vlucht. Zodat je daarna uitgerust kunt beginnen aan jouw wereldreis!

Meer tickets naar

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice