Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar zonnebril op en gaan

De populairste fly-drives in Florida

Zon, strand, bruisende steden en prachtige natuur. Dat is Florida! Deze bijzondere staat in ligt in het zuiden van Amerika en heeft een tropische sfeer. Het is één van de populairste gebieden om met de auto doorheen te rijden. Dat komt natuurlijk door de heerlijke stranden waar je dan langs komt. Aan het einde van elke dag in de auto kun je lekker een duik nemen vanaf het strand. Maar niet alleen de kustroute is mooi. Ook in het binnenland is de natuur prachtig. Ontdek bovendien grote steden als Orlando en Miami. Een fly-drive naar Florida is ongelofelijk!

In Florida zijn veel luchthavens waar je op kunt vliegen. De gebieden rond Miami, het Everglades National Park, Tallahassee en de oostkust van Florida zijn met name populair voor een fly-drive vakantie. Waar te beginnen? Wij zetten de populairste startpunten voor een roadtrip door Florida voor je op een rij.

Bijzondere bestemmingen in Florida

Als je een auto huurt om een roadtrip te maken door Florida kun je steden en plekken ontdekken waar je niet makkelijk met het vliegtuig kunt komen! Rijd bijvoorbeeld langs deze bijzondere bestemmingen.

Key Largo
In het zuiden van Florida, te bereikbaar Miami en Homestead, ligt het eiland Key Largo, deel van de Florida Keys. De kust bij het eiland is een tropisch paradijsje. Het eiland is niet voor niks vaak de achtergrond geweest voor films. Met de auto kun je route 1 helemaal te volgen naar Key West, het puntje van de Keys!

Everglades
Vanuit Miami kun je met de auto goed het Everglades National Park inrijden. Route 41 is de mooiste autoroute. Onderweg zie je alligators, veel water en mooie bossen. De eerste bewoonde stad die je weer zult tegenkomen is Everglades City. In dit rustige stadje kun je bijkomen van de indrukken die je in de Everglades hebt opgedaan.

Naples
Het Amerikaanse Naples heeft wel iets weg van zijn Italiaanse soortgenoot. De kleurrijke kusthuisjes en de exotische sfeer zijn in ieder geval overgenomen. De stad in Florida is de moeite waard om even te stoppen in je fly-drive door Florida. In de stad zie je veel water en eilanden, volgebouwd met huizen. Natuurreservaten sieren de omgeving.

Kissimmee Prairie
Via Fort Myers (of vanuit de luchthaven in Orlando) kun je het binnenland inrijden om Kissimmee Prairie te bezoeken. Dit is het grootste stuk prairie in Florida. Alligators, havikken, schildpadden en windmolens sieren het landschap. Het voelt wel alsof je door Afrika rijdt! Het gebied is ook uitgeroepen tot beste plek in Florida om de sterrenhemel te bekijken.

Lake Okeechobee
Ten zuiden van de Kissimmee Prairie ligt het meer Okeechobee. Voor een bezoekje aan dit meer moet je niet bang uitgevallen zijn. Hier worden namelijk de grootste alligators van Florida gezien! Het is dan ook niet aan te raden om er te zwemmen. Wel kun je eromheen wandelen, eroverheen varen of erin vissen.

West Palm Beach
Vanaf Lake Okeechobee is het niet ver meer naar West Palm Beach. Hier vind je de mooiste stranden aan de oostkust van Florida. Je kunt er goed feesten en op veel plekken mooi snorkelen. Of ga een nachtje naar de camping op Peanut island. Vanuit West Palm Beach kun je met de auto door Fort Lauderdale naar Miami rijden.

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.be. Voor het gemak stippelden we ook meteen een voorbeeldroute voor je uit. Deze gaat door het zuiden en midden van Florida, maar er zijn natuurlijk nog veel meer routes mogelijk!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be