Citytrip München

Nood aan een weekendje weg? München is de place te be! De Beierse hoofdstad heeft heel wat te bieden: winkels, restaurants, culturele bezienswaardigheden, enz. Plan jouw citytrip naar München op CheapTickets.be en voor je het weet loop je zelf rond in deze mooie en sfeervolle stad.

Vind je vliegtickets naar München

Oktoberfest München

Het grootste evenement in München is ongetwijfeld Oktoberfest. Heel wat toeristen maken speciaal een citytrip naar München om dit reusachtige bierfestival mee te maken. Verder kan je het hele jaar door terecht in diverse Biergärten, of een bezoek brengen aan een plaatselijke brouwerij.

Bezienswaardigheden München

Beieren is altijd een welvarende staat geweest. De vele kastelen en paleizen in en rond de stad, zoals Schloss Nymphenburg, zijn hier het bewijs van. Ook de oude binnenstad van München staat vol prachtige gebouwen. Verken het mooie centrum te voet of huur een fiets. Nog een aanrader is het Olympiapark, dat werd aangelegd voor de Olympische Spelen van 1972. Tenslotte trekt ook BMW Welt heel wat bezoekers.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde zomertemperatuur ligt rond de 17°C. In de winter is het gemiddeld -3°C.
  • Tijdsverschil: Er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: overal in Duitsland kan je met de euro betalen.
  • Taal: Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Citytrip naar München

Wij zijn van mening dat het boeken van een citytrip naar München snel, voordelig en makkelijk moet zijn. Daarom hebben wij een gebruiksvriendelijke zoekmachine ontwikkeld die alle vluchten vergelijkt. Zo vind je direct de goedkoopste optie. Een bijhorende hotelkamer of huurwagen kan je ook online reserveren. Handig, niet?

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice