Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Ga op citytrip

Vlieg naar München

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

München

Citytrip München

Nood aan een weekendje weg? München is de place te be! De Beierse hoofdstad heeft heel wat te bieden: winkels, restaurants, culturele bezienswaardigheden, enz. Plan jouw citytrip naar München op CheapTickets.be en voor je het weet loop je zelf rond in deze mooie en sfeervolle stad.

Vind je vliegtickets naar München

Vlieg vanaf Brussel

Vlieg vanaf Eindhoven

Vlieg vanaf Amsterdam

Oktoberfest München

Het grootste evenement in München is ongetwijfeld Oktoberfest. Heel wat toeristen maken speciaal een citytrip naar München om dit reusachtige bierfestival mee te maken. Verder kan je het hele jaar door terecht in diverse Biergärten, of een bezoek brengen aan een plaatselijke brouwerij.

Bezienswaardigheden München

Beieren is altijd een welvarende staat geweest. De vele kastelen en paleizen in en rond de stad, zoals Schloss Nymphenburg, zijn hier het bewijs van. Ook de oude binnenstad van München staat vol prachtige gebouwen. Verken het mooie centrum te voet of huur een fiets. Nog een aanrader is het Olympiapark, dat werd aangelegd voor de Olympische Spelen van 1972. Tenslotte trekt ook BMW Welt heel wat bezoekers.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde zomertemperatuur ligt rond de 17°C. In de winter is het gemiddeld -3°C.
  • Tijdsverschil: Er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: overal in Duitsland kan je met de euro betalen.
  • Taal: Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Citytrip naar München

Wij zijn van mening dat het boeken van een citytrip naar München snel, voordelig en makkelijk moet zijn. Daarom hebben wij een gebruiksvriendelijke zoekmachine ontwikkeld die alle vluchten vergelijkt. Zo vind je direct de goedkoopste optie. Een bijhorende hotelkamer of huurwagen kan je ook online reserveren. Handig, niet?

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets voor je citytrip naar München

Goedkope vliegtickets naar München vinden is helemaal niet moeilijk. Je hoeft alleen maar een vertrekdatum te kiezen en we tonen je vliegensvlug de voordeligste vluchten. CheapTickets verzamelt de vluchtinfo van alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low-cost airlines) zodat je eenvoudig kan vergelijken. Bovendien kan je via de site meteen een plaatsje reserveren. Een vlucht naar München boeken was dus nooit zo gemakkelijk!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be