Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Ga op citytrip

Vlieg naar Londen

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Citytrip Londen

Met een citytrip naar Londen zit je altijd goed. In deze wereldstad valt altijd wel iets te beleven. Er zijn immers een heleboel bezienswaardigheden te ontdekken en ook op het vlak van winkels, restaurants en bars is er een overvloed aan keuze. Hier zal je jezelf dus geen seconde vervelen!

Vind je vliegtickets naar Londen

Vlieg vanaf Brussel

Vlieg vanaf Eindhoven

Vlieg vanaf Antwerpen

Vliegen naar Londen

Droom je al langer van een citytrip naar Londen? Neem dan snel een kijkje naar ons uitgebreide aanbod goedkope vluchten en hotels. Wij gieten alle prijzen in een handig overzicht zodat je eenvoudig een keuze kan maken. Handig, niet? Ontdek het zelf en betaal nooit meer te veel voor een citytrip naar je favoriete bestemming.

Bezienswaardigheden

Alle Londense bezienswaardigheden opsommen is onbegonnen werk. Daarom hebben we hier een korte selectie gemaakt. Absolute aanraders zijn Trafalgar Square, Buckingham Palace, The Tower, The Big Ben en Westminster Abbey. Ook Hyde Park en het London Eye moet je gezien hebben.

Shoppen in Londen

Als men aan citytrip Londen denkt, denken heel wat mensen aan shoppen. De stad is namelijk een echt winkelparadijs. Je vindt er zowel kleine boetiekjes als grote winkelcentra, waaronder het wereldberoemde Harrods. Er is voor elk wat wils. Vooral tijdens de eindejaarsperiode boeken heel wat Belgen een vlucht naar deze metropool om kerstinkopen te doen.

Voetbal

Tenslotte gaan heel wat voetballiefhebbers 1 of 2 dagen naar Londen om een Premier League wedstrijd bij te wonen. Londen is namelijk de thuishaven van Arsenal, Tottenham, Chelsea en West Ham United. Ontdek de prachtige stadions en geniet van de opzwepende voetbalsfeer.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: gelijkaardige temperaturen als bij ons.
  • Tijdsverschil: 1 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Britse Pond.
  • Taal: Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Alles op één plek

Op CheapTickets.be is alles te vinden voor een onvergetelijke citytrip in Londen. We hebben niet alleen vliegtickets, maar ook een ruime selectie hotels. Neem een kijkje op onze website en sta versteld van het uitgebreide aanbod en de scherpe prijzen. Heb je vragen over een vlucht of onze website? Onze medewerkers staan altijd klaar om je te helpen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets voor je citytrip naar Londen

Goedkope vliegtickets naar Londen vinden is helemaal niet moeilijk. Je hoeft alleen maar een vertrekdatum te kiezen en we tonen je vliegensvlug de voordeligste vluchten. CheapTickets verzamelt de vluchtinfo van alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low-cost airlines) zodat je eenvoudig kan vergelijken. Bovendien kan je via de site meteen een plaatsje reserveren. Een vlucht naar Londen boeken was dus nooit zo gemakkelijk!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be