Citytrip Londen

Met een citytrip naar Londen zit je altijd goed. In deze wereldstad valt altijd wel iets te beleven. Er zijn immers een heleboel bezienswaardigheden te ontdekken en ook op het vlak van winkels, restaurants en bars is er een overvloed aan keuze. Hier zal je jezelf dus geen seconde vervelen!

Vind je vliegtickets naar Londen

Vliegen naar Londen

Droom je al langer van een citytrip naar Londen? Neem dan snel een kijkje naar ons uitgebreide aanbod goedkope vluchten en hotels. Wij gieten alle prijzen in een handig overzicht zodat je eenvoudig een keuze kan maken. Handig, niet? Ontdek het zelf en betaal nooit meer te veel voor een citytrip naar je favoriete bestemming.

Bezienswaardigheden

Alle Londense bezienswaardigheden opsommen is onbegonnen werk. Daarom hebben we hier een korte selectie gemaakt. Absolute aanraders zijn Trafalgar Square, Buckingham Palace, The Tower, The Big Ben en Westminster Abbey. Ook Hyde Park en het London Eye moet je gezien hebben.

Shoppen in Londen

Als men aan citytrip Londen denkt, denken heel wat mensen aan shoppen. De stad is namelijk een echt winkelparadijs. Je vindt er zowel kleine boetiekjes als grote winkelcentra, waaronder het wereldberoemde Harrods. Er is voor elk wat wils. Vooral tijdens de eindejaarsperiode boeken heel wat Belgen een vlucht naar deze metropool om kerstinkopen te doen.

Voetbal

Tenslotte gaan heel wat voetballiefhebbers 1 of 2 dagen naar Londen om een Premier League wedstrijd bij te wonen. Londen is namelijk de thuishaven van Arsenal, Tottenham, Chelsea en West Ham United. Ontdek de prachtige stadions en geniet van de opzwepende voetbalsfeer.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: gelijkaardige temperaturen als bij ons.
  • Tijdsverschil: 1 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Britse Pond.
  • Taal: Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Alles op één plek

Op CheapTickets.be is alles te vinden voor een onvergetelijke citytrip in Londen. We hebben niet alleen vliegtickets, maar ook een ruime selectie hotels. Neem een kijkje op onze website en sta versteld van het uitgebreide aanbod en de scherpe prijzen. Heb je vragen over een vlucht of onze website? Onze medewerkers staan altijd klaar om je te helpen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice