Auteursrechten CheapTickets.be blog

Welkom op de CheapTickets.be blog! Met onze artikelen over bestemmingen, tips om te boeken en te vliegen en leuke weetjes willen wij mensen inspireren en helpen voor hun volgende reis of fijn laten terugblikken op hun vakantieherinneringen.

We stoppen veel zorg in onze blog artikelen. Alle teksten en data worden door onszelf geschreven en uitgezocht. De afbeeldingen zijn door onszelf gemaakt of gekocht. Als dit niet het geval is, vermelden wij altijd de bron met (indien mogelijk) een linkje naar de originele informatie of foto's.

Omdat wij zoveel mogelijk mensen willen helpen en inspireren, vinden wij het heel leuk als je informatie of artikelen van ons wilt overnemen voor je eigen website, blog, e-mail, social media of als nieuw behang aan je muur ;) Noem ons dan wel even als bron! We waarderen het enorm als je daarbij een linkje naar ons plaatst. Of laat ons even weten dat je onze content gebruikt hebt met een mailtje naar contentbenelux@travix.com. Dat vinden we namelijk leuk om te weten!

Gastbloggers op CheapTickets.be blog

Waarschijnlijk heb je wel eens artikelen van gastbloggers langs zien komen op onze blog. De teksten en afbeeldingen van deze gastblogs behoren tot de auteurs van die artikelen en kan niet worden overgenomen door anderen. Wil je dat wel? Stuur dan even een mailtje naar contentbenelux@travix.com. Dan hebben we het er even over.

Gastblogger worden voor CheapTickets.be

Zelf een gastblog schrijven op de CheapTickets.be Blog? Dat vinden wij leuk! Klik even op de knop hieronder voor meer informatie.