Vlieg met Us Airways voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over US Airways

US Airways vluchten

Zoek je goedkope vluchten naar Amerika? Dan moet je zeker en vast een kijkje nemen naar de vliegtickets van US Airways. US Airways is een van de grootste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen met een uitgebreide bestemmingslijst. Vanuit Brussels Airport in Zaventem vliegt US Airways naar een groot aantal Amerikaanse luchthavens.

US Airways bestemmingen

In totaal zijn er US Airways vluchten naar 203 bestemmingen in Amerika, Europa en het Midden-Oosten. Het merendeel (154 bestemmingen) bevindt zich in het thuisland van deze luchtvaartmaatschappij, de overige 49 bestemmingen zijn verspreid over 31 landen. Met meer dan 3000 vluchten van US Airways per dag, is het noodzakelijk om een uitgebreide vloot achter de hand te houden. In totaal gebruikt het bedrijf 344 toestellen waarvan een groot deel van het merk Airbus zijn. US Airways heeft trouwens de grootste Airbus vloot van alle luchtvaartmaatschappijen.

Economy, First Class of Envoy

De meest populaire reisklasse op US Airways vluchten is de economy class. Dit zijn betaalbare vliegtickets waar je toch nog voldoende comfort hebt om rustig te genieten van een lange vlucht. Maaltijden en dranken zijn inbegrepen.

Daarnaast is er een first class op bepaalde internationale vluchten. Hier krijg je ruimere zitplaatsen, gratis maaltijden inclusief dranken en een persoonlijk entertainmentsysteem. Bovendien kan je heel wat tijd besparen dankzij de aparte check-in op de luchthaven. Envoy is de naam van de business class op intercontinentale US Airways vluchten. In deze reisklasse mag je nog meer luxe, comfort en persoonlijke service verwachten. Je kan er genieten van topwijnen en maaltijden die kunnen concurreren met de beste restaurants. Toegang tot de lounges, aparte check-in en priority boarding is evenzeer inbegrepen.

Dividend Miles

Met het Dividend Miles programma kan je bij aankoop van elk US Airways ticket airmiles sparen. Als je lid wil worden van dit programma zijn er twee mogelijkheden: het standaard lidmaatschap of een preferred membership. Als preferred member geniet je van exclusieve voordelen om je reiservaring nog aangenamer te maken. Voor dit lidmaatschap moet je een bepaald aantal airmiles verzamelen door vliegtickets van US Airways of haar partners te kopen.

Bagagelimieten

Op alle US Airways vluchten geldt er een beperking op de hoeveelheid en het gewicht van je bagage. Ruimbagage mag maximum 23kg wegen. Voor handbagage geldt een maximumgewicht van 18 kg. Afhankelijk van het soort US Airways vliegticket dat je geboekt hebt, zijn er andere bagagebeperkingen van kracht.

De US Airways app

Vergeet niet om na de aankoop van je US Airways tickets de bijhorende smartphone app te downloaden. Deze applicatie is beschikbaar voor iPhone en Android toestellen en zorgt ervoor dat je snel alle informatie over je vlucht kan terugvinden. Daarnaast kan ze gebruikt worden om je vliegtickets in te checken.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice