Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢 SUPER SALE: profiteer van korting tot €75! 🤑

American Airlines

AA

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Algemeen
Aanbiedingen
Vliegen met American Airlines
Inchecken
Bagage
Bestemmingen

Vlieg met American Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen met American Airlines

Vliegen met American Airlines

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met American Airlines. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen American Airlines aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via het AAdvantage-programma.

Reisklassen

Er zijn verschillende reisklassen als je met American Airlines vliegt. Deze verschillen per soort, binnenlands, internationaal of intercontinentaal, vlucht:

Basic Economy
Basic Economy is de voordeligste vliegoptie die American Airlines aanbiedt. Voor extra service betaal je bij, zoals het vooraf reserveren van je stoel. In je ticket zit 1 stuk handbagage toegevoegd, deze moet echter onder de stoel voor je passen. Je hebt geen toegang tot de bagagevakken boven de stoelen. Deze stoelen zijn alleen te boeken op bepaalde, binnelandse vluchten in de Verenigde Staten.

Main Cabin
De tweede optie die American Airlines aanbiedt is een Main Cabin ticket. Je kunt deze tickets boeken op vluchten van Europa naar de Verenigde Staten (en andersom). In dit ticket zitten 2 warme maaltijden, snacks en drankjes inbegrepen. Ook vliegt de tijd voorbij terwijl je één van de ruim 300 films en tv-series bekijkt op het inflight entertainmentsysteem. Een aantal vliegtuigen bieden zelfs WiFi.

Main Cabin Extra
Naast alle voordelen van een Main Cabin ticket, geniet je met een Main Cabin Extra ticket ook nog eens van extra beenruimte en voorrang bij het in- en uitstappen.

Premium Economy
Een luxere optie aan boord van een American Airlines vlucht, is Premium Economy. Deze klasse is slechts op bepaalde routes vanaf Dallas (Texas) beschikbaar. Als je toch een Premium Economy ticket kunt boeken, profiteer je van veel luxe en comfort, zoals ergonomische stoelen, heerlijke maaltijden, inflight entertainment en WiFi. Ook mag je als eerste groep in- en uitstappen.

Business Class
Business Class tickets zijn alleen beschikbaar op kortere, internationale vluchten (minder dan 3000 mijl). Met zo'n ticket geniet je echter van de beste service tijdens je vlucht. Zowel bij het inchecken, security en instappen heb je priority en voordat je het vliegtuig instapt relax je in een Admirals Club Lounge. Je vliegt met meer beenruimte en ruimere stoelen. Ook het eten is heerlijke, gecombineerd met een fantastische wijn is het een fijne culinaire ervaring.

First Class
First Class is vergelijkbaar met Business Class, deze tickets zijn echter alleen beschikbaar op vluchten binnen de Verenigde Staten. Tijdens deze kortere vluchten geniet je van comfortabele, brede stoelen en lekker veel beenruimte. De menu's zijn samengesteld door een bekende chef-kok uit Dallas, het eten aan boord is dus fantastisch. Daarnaast heb je ook toegang tot WiFi en een inflight entertaintment systeem.

Flagship Business
Op binnenlandse vluchten binnen de Verenigde Staten en internationale vluchten kun je Flagship Business vliegen. Je geniet van alle voordelen waar je in First Class ook van profiteert, de enige extra's die dit ticket verder nog biedt zijn live-tv kijken en een verzorgingskit.

Flagship First Class
De duurste en meest luxe tickets van American Airlines zijn de Flagship First Class tickets. Vlieg in alle luxe naar jouw bestemming en geniet van de beste maaltijden, inflight entertaintment en nog veel meer.

AAdvantage-programma

Met het AAdvantage frequent flyer programma van American Airlines spaar je mijlen terwijl je vliegt. Ook met samenwerkende luchtvaarmaatschappijen in de Oneworld alliantie en andere deelnemende airlines krijg je Miles. Samen bieden deze luchtvaarmaatschappijen vluchten naar maar liefst 1000 bestemmingen wereldwijd aan.

Deze mijlen kan je vervolgens inwisselen voor leuke upgrades, producten en meer:

  • Vluchten boeken met gespaarde miles
  • Upgrades naar First of Business Class
  • Boek hotels, huurauto's en andere producten met Miles

Hoe meer miles je verzameld, hoe meer voordelen je krijgt. Het AAdvantage frequent flyer programma heeft vier verschillende levels: Gold, Platinum, Platinum Pro en Executive Platinum.

Deelnemen aan het frequent flyer programma van American Airlines levert je dus enorm veel leuke voordelen op. Dus ben jij een frequente vliegreiziger? Maak dan lekker gebruik van het AAdvantage programma en maak gebruik van allerlei leuke privileges.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be