Vlieg met SWISS voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Swiss Air

SWISS Air vluchten

SWISS International Air Lines, beter bekend als SWISS Air, is de Zwitserse nationale luchtvaartmaatschappij. Ze is een onderdeel van de Star Alliance en heeft haar thuisbasis in Zurich. De klassieke Zwitserse waarden – stiptheid en degelijkheid – draagt deze luchtvaartmaatschappij hoog in het vaandel.

Bestemmingen SWISS Air

Met de vluchten van SWISS Air bereik je meer dan 70 bestemmingen in 38 verschillende landen. Hiervoor ontwikkelde het bedrijf een vloot van 92 toestellen die grotendeels uit Airbus bestaat. Belgische SWISS Air vluchten maken gebruik van Brussels Airport in Zaventem.

Reisklassen

Bij aankoop van een economy vliegticket van SWISS Airlines krijg je heel veel waarde voor je geld. Zo krijgen alle reizigers, ook op korte vluchten, een gratis drankje aangeboden. Afhankelijk van de vluchtduur wordt er bovendien een warme of koude snack geserveerd. Tenslotte kunnen alle passagiers voor de landing proeven van echte Zwitserse chocolade.

De business class is een uitstekende combinatie van flexibiliteit, efficiëntie en comfort. Je mag er niet alleen meer bagage meenemen maar ook sneller inchecken en rusting ontspannen in de lounges. Een heerlijke culinaire maaltijd is ook inbegrepen.

Luxe, rust en privacy … dat is waar het in de first class om draait. Met deze tickets van SWISS Air kan je genieten van gastronomische maaltijden en een uitmuntende service. Ruime zitplaatsen, aparte lounges en een persoonlijk entertainmentsysteem zijn tevens inbegrepen. Er wordt zelfs een pakketje met toiletartikelen aangeboden, inclusief een pyjama!

Bagage SWISS Air

Op een vlucht van SWISS Air mag je gratis 23 kg bagage meenemen. Reizigers in business class mogen twee koffers van 32 kg inchecken en first class passagiers mogen hier zelfs nog een derde koffer bijtellen. Qua handbagage geldt er een maximumgewicht van 8kg. Mensen met een business of first class ticket van SWISS Air mogen dit verdubbelen.

Check-in

Uniek bij deze luchtvaartmaatschappij is de automatische check-in. Je SWISS Air ticket wordt automatisch gevalideerd en de nodige reisdocumenten worden via e-mail verzonden. Daarnaast is er vanaf 23 uur voor vertrek een online check-in mogelijk. Bovendien kan je de mobiele website of applicatie gebruiken om met een smartphone je SWISS Air vliegticket in te checken. Tenslotte zijn er nog twee mogelijkheden op de luchthaven: enerzijds de klassieke incheckbalie en anderzijds de self-service kiosk.

SWISS Air app

Vergeet niet om na de aankoop van je SWISS Air vliegticket de bijhorende app te downloaden. Hiermee kan je eenvoudig de status van je vlucht nakijken en de mobiele check-in gebruiken. Informatie omtrent bagagelimieten, entertainment tijdens de vlucht en nieuwsberichten vind je eveneens in deze applicatie.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice