Je ticket naar heerlijk blauw

KLM Werelddeal Weken september 2019

Tijdens de KLM Werelddeal Weken profiteer je van voordelige prijzen op meer dan 100 bestemmingen van KLM.

De KLM Werelddeal Weken zijn nog niet begonnen. Meestal worden de Werelddeal Weken in januari en september gehouden. Dan profiteer je van wereldkorting op meer dan 100 bestemmingen.

Wat zijn de KLM Werelddeal Weken?

De KLM Werelddeal Weken worden twee keer per jaar gehouden in januari en in september. Deze actie van KLM duurt drie weken, waarbij je profiteert van kortingen op meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. Op een actieve vakantie door Amerika? Of toch een zonvakantie op de Nederlandse Antillen? Jouw werelddeal zit er zeker bij!

Topbestemmingen KLM Werelddeal Weken

Om alvast wat voorpret te beleven, hebben we de bestemmingen die meestal in de KLM Werelddeal Weken zitten hieronder op een rijtje gezet. (Met de prijzen van vorig jaar erbij, maar die kunnen natuurlijk de volgende keer anders zijn!) Zit jouw favoriete bestemming erbij? Wacht dan zeker even af tot het najaar van 2019 als de Werelddealweken weer beginnen!

De voorwaarden van de KLM Werelddeal Weken 2019

Aan de KLM Werelddealweken zitten meestal wel wat voorwaarden qua reisdata. Check zodra de Werelddeal Weken begonnen zijn even goed dit stukje tekst om te kijken of de reisdata die jij voor ogen hebt erbij zitten.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 19,90 (1 pers.) - € 24,90 (2 of meer pers.) dossierkosten, en evt. bagagekosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice