Vlieg met Etihad Airways naar meer dan 55 bestemmingen wereldwijd

Ontdek Etihad Wellness

Met Etihad Wellness vlieg je zorgeloos naar de mooiste bestemmingen. Maak kennis met de Wellness ambassadeurs die 24/7 voor je klaar staan en ervoor zorgen dat alle gezondheidsmaatregelen aan boord worden nageleefd. Voor extra bescherming ontvangen alle passagiers gratis een Wellness-pakket met mondmasker, handschoenen en handgel.

COVID-19 wereldwijde wellness-reisverzekering

Met de wereldwijde Wellness-verzekering voor Covid-19 hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele medische kosten of quarantainekosten. Deze kosten worden volledig vergoed als je op reis toch besmet raakt met het coronavirus. De Wellness-verzekering is onderdeel van alle Etihad Airways-tickets.

Onbeperkt en kosteloos datum wijzigen

In deze onzekere tijd wil je jouw reisplannen tot het laatste moment kunnen veranderen als dat nodig is. Bij Etihad Airways heb je de vrijheid om onbeperkt en kosteloos de datum van je boeking te wijzigen.

Vlieg naar de mooiste bestemmingen

De kleine lettertjes

  • De tarieven zijn op basis van vertrek vanaf Brussel en gebaseerd op Economy Class.
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice