Boek nu met Etihad Airways

Vlieg met de Etihad Airways naar de Verenigde Arabische Emiraten

Kijk jij al uit naar een vakantie op een bijzondere bestemming? Denk dan eens aan de Verenigde Arabische Emiraten! Hier vind je prachtige stranden en de moderne steden Abu Dhabi en Dubai waar je heerlijk kunt ontspannen.

Vliegen naar Abu Dhabi

Ontdek samen de wondere wereld van Abu Dhabi. Laat je in de watten leggen in een van de vele tophotels en geniet van de vele bezienswaardigheden die de moderne stad te bieden heeft. Breng een bezoek aan de Sheikh Zayed moskee en de Al Ain dierentuin of ga op woenstijnsafari en ervaar hoe de bedoeïenen en nomadenstammen in door dit gebied trokken.

Vliegen naar Dubai

Het hypermoderne Dubai is een topbestemming voor iedereen. Kijk je ogen uit bij de beroemde Burj Kalifa of ga op avontuur in de woestijn. Laat je helemaal gaan in een van de vele themaparken om vervolgens helemaal tot rust te komen op de witte zandstranden. Wanneer vertrek jij?

De kleine lettertjes

  • Tickets zijn afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Het bestaande COVID-19 beleid is van toepassing.
  • Alle andere voorwaarden zijn van toepassing volgens het gekochte tarief.
  • Onderhevig aan de vervoersvoorwaarden en de algemene voorwaarden van Etihad.
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice