Je ticket naar de woestijn met de mooiste skyline

De wereld met Emirates

Vlieg met Emirates naar de hoofdstad van het Midden-Oosten: Dubai. Breng een bezoekje aan de Burj Khalifa met een schitterend uitzicht op Palm Tree Island en The World Islands. 's Avonds is het tijd voor een spectaculaire water en lichtshow bij de Dubai Fountains. Één ding is zeker; je verveelt je niet in Dubai.

Dubai International Airport: de thuisbasis van Emirates

Vlieg je naar Dubai, dan vlieg je naar het belangrijkste vliegveld voor de airline Emirates. Met 89 miljoen passagiers in 2018 mag Dubai International Airport zich rekenen tot een van de drukste en grootste vliegvelden van de wereld. Hieronder vind je een aantal feitjes op een rij.

Veelzijdig Dubai

Luxe, hoogte en warmte. Dat zijn drie woorden om Dubai te beschrijven. Waan je in een andere wereld en ontdek de Arabische cultuur in dé stad van het Midden-Oosten. Voor misschien wel de mooiste skyline ter wereld moet je zeker weten in Dubai zijn. Vraag je je af wat je nu allemaal kan doen in Dubai? Als je nu van avontuur, van pretparken of van luxe houdt, Dubai heeft het allemaal.

De kleine lettertjes:

  • Boeken: 30 september t/m 13 oktober 2019
  • Voor vertrek in het weekend geldt vaak een toeslag.
  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice