Vlieg met Easyjet voordelig naar vele bestemmingen

EasyJet vluchten

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Easyjet. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Easyjet aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van voordeel via Easyjet Plus.

Reisklassen

Economy Class
Als je reist met Easyjet heb je geen keuze uit verschillende klassen; De Economy Class is de enige reisklasse van Easyjet. Een voordeel van Easyjet vergeleken met andere luchtvaartmaatschappijen is dat je niet extra hoeft te betalen om een bepaalde stoel te reserveren. Wel kun je tegen extra betaling een plek met extra beenruimte of vooraan in het vliegtuig reserveren. Deze kunnen niet geboekt worden door kinderen onder de 16 jaar, zwangere vrouwen en mensen met een handicap.

Easyjet Plus

Met het Easyjet Plus-programma profiteer je van vele voordelen. Zo kun je als eerste kiezen waar je wilt gaan zitten; ook op de stoelen met extra beenruimte of vooraan in het vliegtuig. Verder kun je gebruik maken van Easyjet Speedy Boarding, waarmee je met voorrang kunt inchecken en je bagage kunt afgeven, sneller door de security heen kunt en als eerste mag instappen in het vliegtuig. Ook mag je een extra stuk handbagage meenemen en kun je gebruik maken van één van de vele exclusieve Easyjet Plus aanbiedingen en kortingen. Lid worden van het Easyjet Plus-programma kost zo’n € 230 per jaar.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice