Vlieg met Delta Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Delta Air Lines

Wat begon als een kleine onderneming met sproeivliegtuigen is vandaag de dag een van de grootste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Met ongeveer 160 miljoen reizigers per jaar en meer dan 700 toestellen is Delta Airlines een rasechte wereldspeler in de luchtvaartsector. Comfort en klantenservice staan bij Delta Airlines centraal.

Bestemmingen in 6 continenten

Delta Airlines is erg gelieft bij haar klanten. In 2013 noemde Fortune Magazine deze luchtvaartmaatschappij dan ook ‘The Most Admired Airline Worldwide’. Dit komt niet alleen door de uitmuntende service, maar ook door het grote aanbod aan bestemmingen.

De vluchten van Delta Airlines bedienen 330 bestemmingen in 65 landen. Deze bestemmingen zijn verspreid over 6 continenten. Dagelijks organiseert deze luchtvaartmaatschappij ongeveer 5000 vluchten.

Reizen in stijl

Bij de aankoop van Delta Airlines tickets kan je kiezen tussen vier verschillende serviceniveaus: economy, economy comfort, first class en business elite.

De economy vliegtickets zijn een betaalbare manier van reizen. Je geniet er van smakelijke maaltijden en in-flight WiFi. De zitplaatsen bieden voldoende beenruimte om optimaal van je vlucht te genieten.

Voor nog meer persoonlijke ruimte kan je een economy comfort ticket van Delta Airlines kopen. Ruimere zitplaatsen en gratis dranken zijn in deze reisklasse inbegrepen.

Daarnaast is er nog de first class. Van het begin tot het einde van je vliegreis kan je genieten van de vele voordelen die deze reisklasse te bieden heeft. Snelle check-in, prioritaire boarding, heerlijke maaltijden en een persoonlijke entertainmentsysteem zijn slecht enkele voorbeelden van de extra’s waar first class passagiers op kunnen rekenen.

Volledig stressvrij reizen doe je met business elite. Met deze vliegtickets van Delta Airlines word je pas echt in de watten gelegd. Luxueuze zetels, gastronomische gerechten, topwijnen en toegang tot de VIP lounges zijn in dit ticket inbegrepen.

Fly Delta app

Vergeet niet om na de aankoop van je Delta Airlines tickets de Fly Delta app te downloaden. In deze veelzijde applicatie vind je informatie over bagagelimieten, vluchtschema’s, nieuwsberichten en veel meer. Bovendien kan deze app gebruikt worden om snel in te checken.

Bagage op Delta Airways vluchten

Het zal je niet verrassen dat er bagagebeperking van kracht zijn op alle vluchten van Delta Airways. Om extra kosten te vermijden mag je bagage niet meer wegen dan 23kg. Handbagage mag niet groter zijn dan 56 x 35 x 23 cm. In sommige reisklassen gelden andere bagagelimieten.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice