Aanbiedingen van Austrian Airlines

Vlieg comfortabel met Austrian Airlines

Austrian Airlines vliegt je naar de mooiste bestemmingen in Europa en wereldwijd. Het is de nationale luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk met meer dan 100 bestemmingen vanuit Wenen. Geniet van de Oostenrijkse gastvrijheid tijdens jouw vlucht en laat je verwennen door de bekroonde cateringservice van DO & CO. Austrian Airlines maakt deel uit van de Lufthansa Group, de grootste luchtvaartgroep van Europa, en is lid van de Star Alliance, 's werelds eerste alliantie van internationale luchtvaartmaatschappijen.

Ontdek de historische stad Wenen

Van het barokke Schloß Schönbrunn tot het Sissi museum:
In Wenen zit je heerlijk in zowel warme als koude temperaturen. Een ideale stedentrip voor historie, charme, knusse restaurantjes en paleizen. En ook aan klassieke concerten is geen ontkomen aan: Ervaar het echte Weense gevoel door een van de vele mooie concerthallen te bezoeken die de stad rijk is. Een stad waar je na een paar dagen nog steeds niet uitgekeken bent!

Ontdek het Oostenrijkse Wenen met eigen airline Austrian Airlines.

De kleine lettertjes:

  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vertrek vanaf Brussel.
  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice