Je ticket naar Amerika ontdekken met Air Canada

Comfortabel vliegen met Air Canada

Staat een rondreis door Amerika altijd al op jouw bucketlist? Met Air Canada vlieg je comfortabel naar de groene jungles van Costa Rica of de waanzinnige natuur in Toronto en omgeving. Geniet van de luxe voorzieningen aan boord en kom helemaal tot rust voordat je rondreis begint.

Met Air Canada vlieg je comfortabel naar jouw droombestemming in Amerika! ✈

Populaire bestemmingen Air Canada

Vlieg comfortabel met Air Canada

Economy Class

In de Economy Class geniet je van gratis wijnen en uitgebreide maaltijden. Bovendien kom je helemaal tot rust met de urenlange on-demand entertainment aan boord.

Premium Economy Class

Trakteer jezelf op wat extra comfort, rust en ruimte in Air Canada's Premium Economy Class. In deze afgesloten ruimte geniet je van meer beenruimte en een grotere stoel. Tevens profiteer je van een priority service aan boord en op de luchthaven!

Air Canada Signature Class

De Signature Class, ofwel Business Class, van Air Canada is de definitie van ultieme luxe. Ontspan en kom helemaal tot rust zodra je aan boord stapt. Aan boord geniet je van luxe voorzieningen, heerlijke maaltijden en een uitstekende service. Air Canada Signature Class is beschikbaar op Europese, Aziatische, Pacifische en Zuid-Amerikaanse vluchten.

Ontdek adembenemend Canada

Welkom aan boord bij Air Canada

De voordelen van Air Canada

  • Air Canada biedt Wi-Fi op bepaalde Noord-Amerikaanse, Caribische en internationale vluchten.
  • Air Canada heeft heeft bekroonde eet- en wijnopties voor aan boord.
  • Air Canada biedt een Signature Service met een premiumservice waarbij je geniet van liggende stoelen, een versnelde check-in en security (waar beschikbaar), loungetoegang, prioritaire bagageafhandeling en priority boarding.
  • Het internationale netwerk van Air Canada vliegt naar zes continenten met vluchten naar meer dan 75 luchthavens vanuit de hubs Toronto, Montreal en Vancouver, alsook vanuit Calgary en Halifax, en heeft een gemiddelde van 147 dagelijkse vluchten.
  • Air Canada is Canada's grootste luchtvaartmaatschappij en heeft in 2022 haar 85-jarige bestaan gevierd.

Kleine lettertjes

  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vluchten vanaf Brussel.
  • Genoemde tarieven zijn onder voorbehoud, en afhankelijk van beschikbaarheid en reisdata.
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice