Wat zeggen voorgaande boekers over ons?

Meningen van andere klanten op TrustPilot

We hechten heel veel waarde aan hoe jij onze service hebt ervaren. Daarom kan het zijn dat je enkele dagen na je boeking een mailtje van ons ontvangt om ons te beoordelen op TrustPilot. Hiermee help je niet alleen ons, maar ook andere mensen die misschien nog twijfelen om een boeking via ons te maken. Misschien ben jij wel één van die mensen die nog twijfelt? Lees gerust de reviews!

Hoe werkt het?

  • Je boekt een vlucht via CheapTickets.be.
  • Enkele dagen na boeking krijg je een mailtje van ons met de vraag om ons te beoordelen. (Dit gaat dus enkel om de boeking en hoe je ons hebt ervaren. Een stewardess met een slechte dag of een vertraagde vlucht ligt helaas buiten onze macht :-) We vermelden het er maar bij, indien je ons mailtje pas na terugkomst zou zien.)
  • Jij schrijft je feedback op TrustPilot (liefst zo volledig en specifiek mogelijk) zodat wij weten wat er fout (of goed) gaat. We leren graag bij, maar we krijgen natuurlijk ook graag complimentjes! Had je dus een geweldige customer-service ervaring en wil je die persoon extra bedanken, of vond je het toch niet makkelijk om via de website te boeken: laat het ons weten!
  • TrustPilot publiceert je review
  • Is het een leuke review (4 of 5 sterren), zijn wij heel blij, is het een minder leuke review (3 sterren of minder) zijn wij triest omdat jij een minder leuke ervaring met ons had. We vragen je dan waarschijnlijk om meer feedback. Ben je blij met de oplossing, kan je je beoordeling altijd nog aanpassen erna.

Jouw mening is belangrijk!

Geef dus zeker je feedback als je een TrustPilot mailtje ontvangt! Jouw feedback is heel erg belangrijk voor ons. We zijn je oneindig dankbaar - en andere toekomstige klanten ook :-)

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice