Vlieg voordelig naar Curacao

Vliegtickets Curaçao

Omwille van de parelwitte stranden, de adembenemende baaien, de vele leuke bars en het aangename klimaat is het eiland Curaçao een uitstekende plek voor elke vakantieliefhebber!

Het Christoffelpark

Het Christoffelpark is een natuurgebied in het noordwesten van het eiland. Hier ontdekt u een enorme diversiteit aan planten en dieren. U ziet er onder meer orchideeën, hagedissen en tropische schildpadden. Het hoogste punt, de Mount Christoffel, kunt u te voet, met de mountainbike, per jeep of zelfs te paard ontdekken.

Adembenemende grotten

De Grotten van Hato liggen ten noorden van Willemstad. Ze zijn over duizenden jaren uitgeslepen uit het kalkgesteente. Vandaag kunt u ze met een begeleide excursie bezoeken. Zo leert u alles over hun ontstaan en hun vroegere ‘bewoners’. Er zijn ook tal van stalagmieten en stalactieten met bijpassende namen zoals de Zeeschildpad en het Piratenhoofd.

Vliegen naar Curaçao

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Curaçao? Via CheapTickets.be vind je steeds de voordeligste vliegtuigtickets naar tal van bestemmingen over de hele wereld! Hier kun je immers, op een eenvoudige wijze, de vliegtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken. Duid je bestemming aan in het zoekvenster en je krijgt meteen een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets. Vergelijk de tickets, maak je keuze en reserveer je goedkope vliegtickets meteen online. Bij ons kun je 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 terecht!

Algemene reisinformatie Nederlandse Antillen

  • Temperatuur: zowel in de zomer als de winter is de gemiddelde temperatuur ongeveer 27°C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze wintertijd is het er 5 uur vroeger dan in België en tijdens onze zomertijd 6 uur vroeger.
  • Munteenheid: de Antilliaanse Gulden (NAf).
  • Taal: Nederlands en Papiamento.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Curaçao

De voordeligste vliegtuigtickets vind je steeds via CheapTickets.be! Maar naast interessante vliegtickets bieden wij je ook uitzonderlijke deals voor het boeken van een huurauto of hotelovernachting. En voor een reis- of annuleringsverzekering zit je bij ons ook goed! Ontdek CheapTickets.be vandaag nog en je betaalt nooit meer te veel voor de vakantie van je dromen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Curacao

Reis naar Curacao in Nederlandse Antillen tegen een betaalbare prijs en maak kennis met de aangename ambiance van deze Zuid-Amerikaanse stad. Met onze site vind je steeds voordelige vliegtuigtickets naar eender welke bestemming in Zuid-Amerika. Bestel je voordelige vliegtickets en je ziet in een oogopslag hoe snel het is.

Kijk je al lang uit naar een boeiende trip naar Curacao? Dan is nu het moment om te genieten van onze speciale prijzen! Ons reservatiesysteem is zeer gebruiksvriendelijk en heel overzichtelijk. Ontdek het vandaag en geniet van een droomreis naar Curacao.

Other flights Nederlandse Antillen