Vlieg voordelig naar Bonaire

Vliegtickets Bonaire

Het eiland Bonaire is een prachtige locatie voor duikliefhebbers. Maar niet alleen duikers zullen van deze prachtige omgeving genieten. De parelwitte stranden geven je een gevoel van rust en in de pittoreske dorpjes word je altijd gastvrij ontvangen.

Rijkdom onder water

De koraalriffen van Bonaire behoren tot de mooiste van de wereld. Er is een grote rijkdom aan tropische vissen, koralen en lagere dieren. Het water van de Caribische zee is kristalhelder, waardoor je vaak tot meer dan 30 meter in het water kunt kijken. En het is natuurlijk een unieke duiklocatie.

Nog meer bezienswaardigheden

Naast de prachtige stranden beschikt het eiland over meer bezienswaardigheden. Er zijn bijvoorbeeld een aantal grotten die vooral interessant zijn vanwege de rotstekeningen, die in de tijd voor de Spaanse bezetting gemaakt zijn.

Het ‘Museo di Bonaire’ is een klein maar interessant museum met allerlei opgravingen zoals urnen, skeletten en prehistorische gebruiksvoorwerpen. Verder zijn er kunstwerken van Bonairiaanse kunstenaars te vinden.

Algemene reisinformatie Nederlandse Antillen

  • Temperatuur: zowel in de zomer als in de winter een gemiddelde temperatuur van 27˚C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze wintertijd 5 uur vroeger en tijdens onze zomertijd 6 uur vroeger.
  • Munteenheid: de Antilliaanse Gulden (NAf)
  • Taal: Nederlands en Papiamento.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Bonaire

Wil je voordelige vliegtickets boeken voor een reis naar de Nederlandse Antillen? Goedkope vluchten boek je gemakkelijk via CheapTickets.be. Wij bieden een handig overzicht met de beschikbare vluchten naar de door jou gekozen bestemming.

CheapTickets.be beschikt altijd over de beste aanbiedingen van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Wij zorgen ervoor dat iedereen voordelig kan vliegen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bonaire

Vertrek naar Bonaire in Nederlandse Antillen op een goedkope manier en proef de unieke sfeer van deze Zuid-Amerikaanse stad. Met onze website kun je rekenen op de goedkoopste vliegtickets naar alle landen in Zuid-Amerika. Reserveer je voordelige vliegtickets en je merkt meteen hoe snel het is.

Droom je al langer van een boeiende reis naar Bonaire? Dan is nu het moment om te profiteren van onze fantastische tarieven! Ons boekingssysteem is eenvoudig en heel overzichtelijk. Ontdek het nu meteen en voor je het weet ben je vertrokken naar Bonaire.

Other flights Nederlandse Antillen