Vlieg voordelig naar Aruba

Vliegtickets Aruba

Aruba is een zeer populaire vakantiebestemming in het Caribische gebied. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het eiland beschikt over alle ingrediënten voor een optimale vakantie.

Prachtige stranden

Het eiland Aruba wordt praktisch omringt door de mooiste stranden ter wereld. Een voorbeeld hiervan is ‘Playa Hadikurari’, een strand dat bij uitstek geschikt is voor snorkelaars. Er is zelfs een speciaal strand voor kinderen, ‘Baby Beach’, met ondiep en kalm water.

Genieten van de natuur en het water

Midden op het eiland kunt u een wandeling maken in het Nationaal park Arikok, bij de gelijknamige berg. Hier kunt u verschillende planten- en dierensoorten, maar ook de bekende Arawak tekeningen bezichtigen.

Het ‘geheime’ natuurlijke zwembad ‘Conchi’ is ook een aanrader. U kunt hier alleen met een jeep of een paard komen. Het zwembad ligt tussen de rotsen, aan de noordkust van het eiland.

Algemene reisinformatie Nederlandse Antillen

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 30˚C en in de wintermaanden ongeveer 27˚C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze wintertijd 5 uur vroeger dan in België en tijdens onze zomertijd 6 uur vroeger.
  • Munteenheid: Arubaanse Florijn.
  • Taal: de officiële taal is het Nederlands, maar men spreekt ook Papiamento en redelijk Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Aruba

Ben je van plan om naar de Aruba te vliegen? Dan ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Bij ons vind je gemakkelijk de goedkoopste vliegtickets voor vluchten naar diverse bestemmingen.

CheapTickets.be biedt de mogelijkheid om prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen te vergelijken. Op die manier kun je de meest voordelige tickets vinden!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Aruba

Vlieg naar Aruba in Nederlandse Antillen op een goedkope manier en maak kennis met de authentieke sfeer van deze Zuid-Amerikaanse stad. Met de website vind je steeds de goedkoopste tickets naar eender welke bestemming op het Zuid-Amerikaanse continent. Reserveer je voordelige vliegtickets en je ziet in een oogopslag hoe eenvoudig het is.

Kijk je al lang uit naar een onvergetelijke trip naar Aruba? Dan is nu het moment om te profiteren van onze uitzonderlijke prijzen! Ons reservatiesysteem is zeer gebruiksvriendelijk en zeer overzichtelijk. Ontdek het nu meteen en vertrek met een gerust hart naar Aruba.

Other flights Nederlandse Antillen