Vlieg voordelig naar Yogyakarta

Vliegtickets Yogyakarta

Siem Reap, de derde grootste stad van Cambodja, ligt in het noorden van het land. In vergelijking met andere steden leeft Siem Yogyakarta ligt op het Indonesische eiland Java. De stad ligt niet ver van zee en is met ongeveer 512.000 inwoners de hoofdstad van de gelijknamige provincie.

Cultuur en historie

Yogyakarta heeft een rijke geschiedenis en is één van de belangrijkste culturele steden in Indonesië. De stad heeft dan ook vele leuke attracties zoals historische gebouwen, musea, markten en festivals. Een niet te missen bezienswaardigheid tijdens een vliegreis naar Yogyakarta is het Kraton complex, de residentie van de sultan. Ook de ruïnes van het Waterpaleis bevinden zich hier.

Shoppen in Yogyakarta

Yogyakarta is een waar shopwalhalla. Er zijn moderne warenhuizen, traditionele winkels en markten waar westerse producten en ambachtelijk werk te koop zijn. Een populaire plaats om te shoppen is de bekende winkelstraat Malioboro. Een beroemde markt is de Burung Ngasem, een vogelmarkt waar honderden, veelal felgekleurde, vogels te koop zijn.

De grootste markt van de stad is de pasar Beringharjo met talloze traditionele producten zoals wayang poppen en keramiek. Een ander kenmerkend product zijn batiks, handgemaakte doeken en wandkleden in allerlei kleuren en motieven.

Vliegen naar Cambodja

Goedkope vliegtickets naar Yogyakarta vind je snel en eenvoudig op CheapTickets.be. Onze database bevat de actuele tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen, zodat je onmiddellijk het voordeligste ticket naar Yogyakarte te zien krijgt. Goedkoop vliegen was nog nooit zo makkelijk!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 30°C en 32°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het vijf uur later dan in België, in de winter zes uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Roepia.
  • Taal: de officiële taal is het Bahasa Indonesia.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vlucht naar Yogyakarta

Op CheapTickets.be vind je 24 uur per dag en 7 dagen per week de laagste tarieven voor vluchten naar Yogyakarta. Voordelig vliegen kan door de tarieven van alle maatschappijen te vergelijken. Dit doe je in 1-2-3 via onze zoekmachine. Kijk voor onze speciale aanbiedingen en de best deals op CheapTickets en profiteer direct van het uitgebreide aanbod!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Goedkope vliegtickets naar Yogyakarta

Voor de interessantste vliegtickets naar Yogyakarta in Indonesië moet je bij CheapTickets zijn! Hier vind je de meest voordelige vliegtickets en de actuele promoties naar Yogyakarta en andere oorden in Azië. Je hoeft slechts te vergelijken tussen de beschikbare vluchten en een plaatsje te reserveren. Zo eenvoudig is het!

Maar er is meer. Met behulp van ons handige flight alert system blijf je op de hoogte van de meest recente promoties op tickets naar Yogyakarta en andere bestemmingen wereldwijd. Zo betaal je nooit meer te veel voor een vliegticket!