Vlieg voordelig naar Surabaya

Vliegtickets Surabaya

Surabaya ligt op het Indonesische eiland Java en is met ongeveer drie miljoen inwoners één van de grootste steden van het land. Deze streek heeft een subtropisch klimaat met temperaturen tussen de 25°C en 32°C.

Historische gebouwen

In het oude gedeelte van de stad ligt het Huis van Sampoerna. Dit is een complex met een fabriek waar de beroemde DJI Sam Soe sigaar wordt gemaakt. Hou je van architectuur? Een mooi voorbeeld van Nederlands koloniale bouwkunst is het residentsgebouw Grahadi Building, uit 1795.

Leuke parken in Surabaya

Een leuk uitstapje voor het hele gezin is de dierentuin van Surabaya. Het is met meer dan 2800 dieren de grootste dierentuin in Zuidoost Azië! In Surabaya bevindt zich ook het grootste waterpark van het land. Het Ciputra Waterpark heeft zich laten inspireren door de avonturen van Sinbad, de figuur uit de verhalen van Duizend-en-een-nacht.

Ook voor winkelliefhebbers is een vlucht naar Surabaya de moeite waard. In de stad bevinden zich namelijk de grootste winkelcentra van Zuidoost Azië, zoals het moderne Galaxy Mall.

Vliegen naar Surabaya

Zou je ook graag jouw vakantie op deze tropische bestemming doorbrengen? Boek dan snel een vliegticket naar Surabaya via CheapTickets. Wij zorgen ervoor dat je altijd de beste tarieven te zien krijgt. Voor de voordeligste vlucht naar Surabaya hoef je dus echt niet verder te zoeken!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de temperatuur ligt het gehele jaar tussen de 25°C en 32°C. Van november tot maart is de regentijd.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur later dan in België, in de winter is dat zes uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Indonesische Rupiah (IDR).
  • Taal: de officiële taal is het Bahasa Indonesia.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Surabaya!

Kijk op CheapTickets.be voor de meest recente aanbiedingen voor vluchten naar Surabaya. Op onze site vind je een uitgebreid aanbod van vliegtickets voor de laagst mogelijke tarieven. Zo kan je dus heel wat geld besparen! Vliegtickets, hotels, huurauto’s en zelfs compleet verzorgde vakanties zijn direct online te boeken.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Surabaya

Weet je al dat je voor een boeiende vliegreis naar Surabaya in Indonesië niet zo overdreven veel hoeft te betalen? Via CheapTickets.be kies je snel tussen de beschikbare tickets van alle luchtvaartmaatschappijen die naar Surabaya vliegen. Hierdoor geniet je altijd van de scherpste prijzen! Bovendien houden we jou op de hoogte van de meest recente aanbiedingen voor vluchten naar Surabaya met ons gebruiksvriendelijke flight alert system.

De meest betrouwbare service, de voordeligste tarieven en de meest actuele informatie voor vluchten naar eender welke bestemming in Azië vind je altijd bij CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en geniet van een fantastische reis!