Vlieg voordelig naar Sumatra

Vliegtickets Sumatra

Wist je dat Sumatra het 6e grootste eiland ter wereld is met maar liefst 50 miljoen inwoners? Hoewel het eiland aan een grote verstedelijking bezig is, staat het nog altijd bekend voor haar indrukwekkende flora en fauna. Combineer dit met een rijke cultuur, prachtige zandstranden en een tropische temperatuur, en je weet meteen waarom jaarlijks duizenden toeristen een vlucht naar Sumatra boeken.

Nationale parken

Wat zeker niet mag ontbreken tijdens een vliegreis in Sumatra is een bezoek aan een van de vele nationale parken op het eiland. Misschien kan je hier zelfs tijgers, orang-oetans, olifanten of neushoorns spotten. Ook Lake Toba, het grootste vulkanisch meer ter wereld, en de imposante Mount Kerinci zijn de moeite waard.

Ontspanning in Sumatra

Ben je eerder op zoek naar een flinke dosis ontspanning? Ga dan naar een van de vele stranden in Sumatra. Hier kan je genieten van heerlijke tropische temperaturen (in de zomer rond de 30°C) en helderblauw water. Rond het eiland zijn tevens verschillende duikspots te vinden, met indrukwekkende koraalriffen en exotische vissen.

Vliegen naar Sumatra

Ben je ook op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sumatra? Dan ben je aan het juiste adres. Kies een vertrekdatum en we tonen je meteen een overzicht van de beschikbare vluchten. Vergelijk, maak een keuze en reserveer een plaatsje. Alles gebeurt online, je kan dus 24u per dag bij ons terecht!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: Sumatra heeft een tropisch klimaat met in de zomer temperaturen rond de 30°C.
  • Tijdsverschil: het is er 6 uur later dan in België.
  • Munteenheid: er wordt betaald met de Indonesische roepia (rupiah) (IDR).
  • Taal: Indonesisch.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelig vliegen naar Sumatra

Voordelige vluchten naar Sumatra heb je in een handomdraai gevonden op CheapTickets.be. Vergelijk, maak een keuze en boek eenvoudig online. Bovendien bieden wij ook hotelkamers en huurwagens aan. En heb je al aan een reis- en annuleringsverzekering gedacht? Ook deze extra’s kan je tegen de beste tarieven boeken via onze website. Ontdek het zelf en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Sumatra

Goedkope vliegtickets naar Sumatra snel en eenvoudig online boeken? Dat kan op CheapTickets.be. Vergelijk de tarieven van de verschillende luchtvaartmaatschappijen, maak een keuze en boek je tickets online. Het is zo makkelijk dat zelfs een kind het kan!

Daarnaast houden wij jou graag op de hoogte van de meest recente kortingen op vluchten naar Sumatra met ons flight alert system. Zo geniet je altijd van de scherpste prijzen. Neem een kijkje op onze website en voor je het weet ben je vertrokken.